FluvAnt heeft manager met ambitie

Als lid zet u zowel telefoonnummer als mail van Danielle Jongenelen best tussen uw contactgegevens. Sinds kort is zij de manager die in nauw overleg met voorzitter Marc Theuns de werking van FluvAnt professioneel verder zal uitbouwen. Vermits Danielle al zowat haar volledige carrière actief is in Antwerpen is ze voor behoorlijk wat leden wellicht zelfs geen onbekende.

Een onderbreking van amper enkele jaren niet te na gesproken, is de Antwerpse ondernemerswereld al meer dan 30 jaar haar biotoop. Eerst  als relationship manager bedrijven, later in de functie van kantoordirecteur in het hartje van de stad en nu als private banker is ze ook tijdens haar laatste maanden bij ING nog steeds een vertrouwd gezicht bij Antwerpse ondernemers. “Ik heb er alvast heel veel zin in”, zegt de 58-jarige economiste zelf over haar nieuwe uitdaging bij FluvAnt.

Aantal leden

Haar eerste ambitie is in elk geval om het aantal leden verder te doen stijgen en de bestaande leden te activeren. “Natuurlijk blijven we daarbij trouw aan de filosofie dat alleen de CEO en de nummer 1 van een bedrijf kan toetreden”, zegt ze stellig. “Dat neemt niet weg dat er zeker nog ruimte is voor meer leden, zeker ook voor vrouwelijke en ook jonge ondernemers. Suggesties zijn altijd welkom bij mij maar uiteindelijk blijft het wel het acceptatiecomité dat over een eventueel lidmaatschap oordeelt.”

Activiteiten

Ook voor andere feedback staat ze naar eigen zeggen als nieuwe FluvAnt-manager altijd open. Over de organisatie van activiteiten bijvoorbeeld, want ook dat zal Danielle van zeer nabij opvolgen. “Vragen, opmerkingen en feedback. Ik hou heel erg van openheid. Als er iets is, zeg het! Dan kunnen we altijd proberen om er rekening mee te houden”, benadrukt ze.

Verder zijn er de talrijke en vaak ongekende voordelen die de RYCB biedt aan de FluvAnt-leden. Ook die wil Danielle Jongenelen meer in de verf zetten. “De schitterende infrastructuur van de RYCB staat uiteraard ter beschikking van de leden maar daarnaast hebben de leden van FluvAnt in jachtclubs wereldwijd toegang tot de faciliteiten. Dat is nu vaak niet geweten.”

Voor wie haar nog niet zou kennen: u zal Danielle Jongenelen ongetwijfeld ontmoeten tijdens onze volgende activiteiten, maar hier alvast ook haar gegevens:

mail: danielle@fluvant.be

FluvAnt heeft manager met ambitie